Legalizace

„A když už o tom mluvim, tak tohle neni kec, že legalizace trávy je vážná věc“. Verš z Ilamovi, pro nás všechny huliče dobře známé, písničky Pošli mi jointa.

 

 

Když Ilam před 10 lety seděl na parukářce na Million Marihuana March, taky známé pod pojmem Legalizace, možná ani nevěděl, jakej hit tehdy napsal. Já osobně sem ten song poznal,  když mi bylo tak 15. První jointy, první ganja songy, první papírky a první třídní drtička :D. A ten song se mi líbil, protože je o hulení. Až pozdějc mi došlo, co Ilam chtěl říct. Teda možná tim nic říct nechtěl, protože když to psal, tak byl zhulenej jak pes a třeba to jenom takhle vyšlo. No prostě huličův mozek je super ikdyž si ti ne každej uvědomuje.

Je legalizace správná??

Dneska ráno sem vstal, zkouknul Idnes jako každej den, abych věděl co se ve světě událo za dobu co sem spal a dost mě překvapil a zároveň hodně potěšil článek, že Uruguay už jenom čeká na to, až prezident podepíše zákon o úplné legalizaci marihuany. Sám prezident hájil tento zákon tím, že stejně existujou pašeráci drog a mafiánský bosové, který ovládaj ten trh. A to je podle něj větší problém než ta droga samotná!

Když sem si potom přečet, že uruguayský prezident je nejchudší prezident světa a žije na farmě řek sem: „What the fuck?! Prezident, co žije na farmě, je chytřejší než všichni ostatní prezidenti světa dohromady?!?“

Každej stát by si měl vzít příklad z Uruguaye! Jak se říká, když je nemůžeš porazit, přidej se k nim. Oni prostě přestali bojovat s trávou a přidali se k ní. Teďkon tam je ta tráva pro ně.

Kdyby to takhle udělali ty šašci u nás, bylo by to pro všechny lepší. I kdyby ten zákon nebyl o úplný legalizaci, ale třeba jenom o částečný, normální člověk, kterej by si chtěl občas zahulit,  nemůže, protože nezná žádnýho dealera (chvála dealerům!) by si moh jít koupit do Alberta jedničku a bylo vy vyřešeno! Takže to máme dvě pozitiva, jedno pro nás a jedno pro stát, dostupnost a možnost zdanění tzn. zaručenej přínost do státního rozpočtu. Dalši pozitivum je to, že kdyby stát nastavil normální cenu (podle kvality 150-200) a kdyby ta za 200 byla fakt kvalitní i lidi co, maj vlastního dealera by prostě šli do Alberta pro lepší. Z toho plyne to další a asi nejdůležitější pozitivum, delaeři by konečně začli pěstovat dobrou trávu!!! Za život sem kupoval od hodně lidí, dobrý modely, špatný modely, modely, co sem byl nasranej, když sem je hulil, protože to smrdělo a chutnalo hnusně, modely který se v ruce rozdrolili na prášek- hned ready na smotání, modely co sem musel drtit v drtičce 10 minut, prostě fakt hodně druhů. Ale jenom jeden člověk, pěstuje tak dobrý brka že uplně každej, co to semnou kdy hulil tak řek, že je to fakt hodně dobrý. Taky ten týpek neni Čech, a nepěstuje podle ňákýho návodu na netu, ale podle toho jak ho to naučili v Californii a fakt musim říct, že kdykoliv mi napíše, že nic nemá a že bude mít až za měsíc, tak sem nasranej pokaždý, když si du koupit normální trávu!

Takže to hlavní pozitivum legalizace? Levnější nebo Lepší tráva od dealerů. V nejlepšim případě obě ty věci dohromady!! Protože lidi trávu, ikdyž to je zakázaný dycky pěstovali a dycky pěstovat budou!!

„Když zákony legalizaci neumožňujou, legalizuj srdcem, legalizuj hlavou!!“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>